Træning og undervisning

 

Dressur-undervisning

 

I sæsonen 2014 har vi fået Kurt Klindt til at undervise på Juellund hver anden tirsdag (i lige uger). Hvis interessen er stor, er der mulighed for undervisning hver tirsdag - det betyder, at du kan komme hver eller hver anden tirsdag som du synes du har lyst og behov for. Det forudsætter dog, at der er mindst 6 kuske pr. undervisningsgang.

 

Første undervisningsgang bliver 18. marts - dog kun, hvis de første kan komme tidligt, da solen går ned allerede ved 18.30-tiden. Det betyder, at første kusk skal være klar klokken 15.30

 

Anden undervisningsgang bliver 1. april, og på det tidspunkt er vi gået over til sommertid, så det giver bedre muligheder for sene tider.

 

Prisen er 200 kroner for 30 minutters undervisning, som afregnes direkte til Kurt Klindt.

 

Vi kører enten på græsbanen eller grusbanen - afhængig af vejret.

 

Der er mulighed for at leje vogn af Sjællandske Sportskuske. Det koster 50 kroner pr. gang og du skal huske at booke vognen og gøre opmærksom på, at du lejer vognen, når du melder dig til undervisning.

 

Tilmelding skal ske til Anne Faurschou på mail faurschou@stofanet.dk eller mobil 26 15 01 73.

 

Der er også mulighed for at få undervisning af Monika Andersen. Dette aftales individuelt med Monika, som kan kontaktes på mail monika@koier.com

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

Clinics med Henrik Høper

Henrik Høper holder 2 clinics på Juellund - læs mere her»

Sjællandske Sportskuske